هارد هشت ترابايت سيگيت اسکاي هاک

5 رای
برند SEAGATE
وضعیت موجودی نا موجود

قیمت بدون ارزش افزوده : 43,100,000 ریال

Best-Fit Applications
Network video recorders (NVR)
Embedded surveillance DVRs (SDVR)
Hybrid surveillance DVRs
Surveillance DVRs

هارد هشت ترابايت اسکاي هاک

ImagePerfect™ firmware supports 24×7 surveillance-optimized workloads tuned
to record ~90% of the time and play back video footage the remaining 10%, and
supports more cameras recording at higher resolutions than traditional drives

Workload rating of 180TB/year allows SkyHawk to perform reliably in write-intensive
surveillance systems—3× the workload rating of a desktop-class drive

NVR-ready design allows drives to maintain performance in RAID
and multi-drive systems, giving customers the flexibility to grow with the booming
NVR market and scale their systems when more storage is needed

ATA streaming support sustains recordings from up to 64 HD cameras for smooth
uninterrupted footage

Up to 10TB or over 2000 hours of HD video storage supports an increased number
of cameras and helps to ensure longer data retention periods are met

1M hours MTBF, 3-year limited warranty represents an improved total cost of
ownership (TCO) with reduced maintenance costs

Lower power consumption means a reduction in heat emissions, which improves
reliability in surveillance solutions

Tarnish-resistant components help protect drive from environmental elements
increasing field reliability

هارد هشت ترابايت اسکاي هاک

مشخصات
ظرفیت : هشت ترابایت
شماره های استاندارد مدل : ST8000VX0022
نوع رابط : SATA 6Gb/s
ویژگی ها و عملکرد
تعدادbayهای تحت پشتیبانی : +8
حداکثر دوربین های تحت پشتیبانی : 64
حدءاکثر سرعت انتقال داده (MB/s) : 210
مقدار حافظه موقت (MB) : 256
قابلیت اطمینان و یکپارچگی داده
مقاومت لکه دار شدن : دارد
چرخه بارگذاری/تخلیه(Loud/Unloud) : 300.000
حداکثر خطاهای غیرقابل بازیابی خوانده شده : 1per 10E15
ساعت کارکرد در سال : 8760
حجم کار نرخ محدود (WRL) : 180
میانگین زمان بین خرابی (MTBF) (Hours) : 1M
محدودیت وارانتی (سال) : 3
مدیریت قدرت
راه اندازی کنونی ، نمونه (12V, A) : 2.0
میانگین قدرت عملیاتی (W) : 9
میانگین بیکاری (W) : 7.6
حالت آماده به کار / حالت خواب، نمونه (W) : 0.6/0.6
تحمل ولتاژ (5V) : ±5%
تحمل ولتاژ (12V) : ±10%
دمای محیط (سانتیگراد)
دمای محیط در زمان آماده به کار(حداقل) : 5
دمای محیط در زمان روشن(حداکثر) : 70
دمای محیط در زمان خاموش(حداقل) : 40-
مشخصات فیزیکی
ارتفاع به میلیمتر : 26.11
عرض به میلیمتر : 101.85
عمق به میلیمتر : 146.99
وزن به گرم : 780
تعداد در کارتن : 20
تعداد کارتن در پالت : 40
تعداد کارتن در هر ردیف : 8
برند SEAGATE
کد محصول ST8000VX0022
وزن 780 گرم

نظرات کاربران درباره هارد هشت ترابايت اسکاي هاک

نظری در مورد این محصول توسط کاربران ارسال نگردیده است.
اولین نفری باشید که در مورد هارد هشت ترابايت اسکاي هاک نظر می دهد.

ارسال نظر درباره هارد هشت ترابايت اسکاي هاک

لطفا توجه داشته باشید که ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بر اساس سلیقه شما...

Best-Fit Applications Network video recorders (NVR) Embedded surveillance DVRs (SDVR) ...
Best-Fit Applications Network video recorders (NVR) Embedded surveillance DVRs (SDVR) ...
6,800,000 ریال
Best-Fit Applications Network video recorders (NVR) Embedded surveillance DVRs (SDVR) ...
8,550,000 ریال
Best-Fit Applications Network video recorders (NVR) Embedded surveillance DVRs (SDVR) ...
17,000,000 ریال
Best-Fit Applications Network video recorders (NVR) Embedded surveillance DVRs (SDVR) ...
53,500,000 ریال
Best-Fit Applications Network video recorders (NVR) Embedded surveillance DVRs (SDVR) ...
23,300,000 ریال
طراحی و اجرا: فروشگاه ساز سبدخرید